Profile Avatar
Carmen
Ul. Glogowska 76
Poznan, NA 60-126
Poland
60 294 70 75 http://www.servicodetraducao.com/Marokko-Midfielder-6-p-troje-8564
fulgte var temmelig kortvarig fodboldtrøjer med navn Sæsonen før de


Liverpool er nødt til at slå Stoke først - hvilket ikke kommer til at foregå. Men at nå en finale ville give Klopp en tidlig chance for at tackle en mindre end ideel ledelsesrekord, han besidder. Tyskeren har vundet en stor finale i sin karriere, men har tabt tre - herunder finalen i 2013 Champions League. Han vil helt sikkert gerne begynde at rette op på den balance under sin tid med de røde.
I Mourinhos anden stint var hans første trofé igen League Cup, men den succes der fulgte var temmelig kortvarig. Marokko vm trøje Sæsonen før de sidste ligamestere Manchester City vandt også ligakampen, da Manuel Pellegrini sikrede sit første trofæ, hvilket tyder på, at det giver en form for indikation af større titler at komme i den nærmeste fremtid.
Og så er der Liverpool selv, der løftede konkurrencen i 2012 under Kenny Dalglish. Klubben tabte i finalen af ​​FA Cup den sæson, men også færdig ottende i ligaen og tjente den legendariske Scot boot fra John W. Henry og co. De samme ejere forbliver ansvarlige - så Klopp kan allerede være opmærksom på, at hans Spanien vm trøje chefer måske mener succes i League Cup som en ekstra bonus, men ikke noget han vil blive bedømt primært.
Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet. I 2013 førte Michael Laudrup Swansea til Liga Cup-herlighed, men forlod klubben midt i løbet af den følgende sæson. Juande Ramos vandt også Englands anden cup med Spurs i 2008 og blev fyret i fire kampe i starten af ​​den følgende kampagne.
Ingen forventer nødvendigvis, at Klopp følger med, men tidligt sølvtøj ville helt sikkert give ham et godt fundament for lignende trin i de kommende kampagner.

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.